Prepare bread, tomato paste, butter and pepper. Wash the tomato and chop finely. Wash the basil and separate the leaves from the sprig. Prepare a baking sheet and preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте хлеб, томатную пасту, сливочное масло и перец. Помидор помойте и мелко порежьте. Базилик помойте и отделите листочки от веточки. Подготовьте противень и разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix ingredients for filling. In a separate container, mix tomato paste, chopped tomato, grated cheese and red pepper.
Смешайте продукты для начинки. В отдельной емкости смешайте томатную пасту, нарезанный помидор, тертый сыр и красный перец.
Make some toast. Spread the bread with butter and then with the tomato paste mixture. Place the bread in an oven preheated to 180 degrees for 5-10 minutes.
Сделайте тосты. Намажьте хлеб сливочным маслом, а затем смесью с томатной пастой. Поставьте хлеб в разогретую до 180 градусов духовку на 5-10 минут.
Garnish the toast with basil leaves.
Украсьте тосты листочками базилика.