Wash the chicken egg. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is at room temperature. To serve, wash the dill and remove the thick stems. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking tray with butter.
Вымойте куриное яйцо. Заранее достаньте масло из холодильника, чтобы оно было комнатной температуры. Укроп для подачи помойте и удалите толстые стебли. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень для запекания смажьте сливочным маслом.
Prepare the filling. Break the egg into a bowl. Add cottage cheese, salt and half the cumin to the egg. Mix thoroughly.
Подготовьте начинку. Разбейте яйцо в миску. Добавьте к яйцу творог, соль и половину тмина. Тщательно перемешайте.
Assemble the toasts. Spread butter on slices of bread and top with curd mixture. Place the sandwiches on a greased baking sheet and sprinkle with the remaining cumin. Bake in the oven until the toast is lightly browned, about 5-7 minutes.
Соберите тосты. Намажьте на ломтики хлеба сливочное масло, поверх — творожную смесь. Разложите бутерброды на противне, смазанном маслом, и посыпьте оставшимся тмином. Запекайте в духовке, пока тосты не подрумянятся — около 5-7 минут.
When serving, garnish the cumin toast with dill sprigs.
При подаче украсьте тосты с тмином веточками укропа.