Thaw the shrimp in advance, clean them of shells and entrails. Wash the avocado, peel it, cut it in half and remove the pit. Peel the garlic and wash it. Prepare a blender, frying pan, toaster.
Заранее разморозьте креветки, очистите их от панцирей и внутренностей. Вымойте авокадо, почистите, разрежьте пополам и выньте косточку. Почистите чеснок, вымойте. Подготовьте блендер, сковороду, тостер.
Prepare the filling. Grease a frying pan with oil, heat it, add shrimp and fry them on both sides for several minutes. Place the avocado and garlic in a blender and puree until smooth. Add curd cheese, lemon juice, pepper and salt. Mix everything thoroughly.
Приготовьте начинку. Смажьте сковороду маслом, разогрейте ее, положите креветки и обжаривайте их с обеих сторон несколько минут. Авокадо вместе с чесноком поместите в блендер и перебейте до пюреобразного состояния. Добавьте творожный сыр, лимонный сок, поперчите, посолите. Тщательно все перемешайте.
Assemble the toasts. Cut the bread slices in half. Dry them in a dry frying pan or toast them in a toaster. Spread the avocado mixture onto the bread. Place shrimp on top.
Соберите тосты. Ломтики хлеба разрежьте пополам. Подсушите их на сухой сковороде или поджарьте в тостере. На хлеб намажьте массу из авокадо. Сверху положите креветки.
To serve, sprinkle toast with dried oregano and garnish with olives.
При подаче посыпьте тосты сушеным орегано и украсьте оливками.