Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is at room temperature when you start cooking. Wash the bananas and peel them. Prepare a convenient saucepan and container for a water bath, and a baking tray. Preheat the oven to 180 degrees.
Заранее достаньте масло из холодильника, чтобы оно было комнатной температуры к началу приготовления. Помойте бананы и очистите от кожуры. Подготовьте удобную кастрюлю и емкость для водяной бани, противень для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Melt the chocolate in a water bath. Pour water into a saucepan and bring it to a boil. Place another container on top of the pan so that its bottom does not touch the water. Break the chocolate into pieces and place in a container, add 20-30 g of butter. Stir the mixture constantly with a spatula until it becomes completely liquid. When the mass becomes homogeneous, remove it from the stove.
Растопите шоколад на водяной бане. Налейте воду в кастрюлю и доведите ее до кипения. Поставьте на кастрюлю другую емкость, чтобы ее низ не касался воды. Поломайте шоколад на кусочки и положите в емкость, добавьте 20-30 г масла. Постоянно помешивайте массу лопаткой, чтобы она стала полностью жидкой. Когда масса станет однородной, уберите ее с плиты.
Prepare some toast. Spread butter on one side of the bread slices. Place in preheated oven and bake for 4-6 minutes. Cut the bananas into round pieces. Spread chocolate onto hot bread and place banana slices on top.
Приготовьте тосты. Намажьте ломтики хлеба сливочным маслом с одной стороны. Поместите в разогретую духовку и запекайте 4-6 минут. Нарежьте бананы круглыми кусочками. На горячий хлеб намажьте шоколад, поверх выложите кусочки бананов.
To serve, sprinkle the dark chocolate toast with salted peanuts.
При подаче посыпьте тосты с темным шоколадом соленым арахисом.