Peel and wash the garlic. Wash the dill and remove the thick stems. Prepare a baking tray. Preheat the oven to 190 degrees.
Почистите и помойте чеснок. Укроп помойте и удалите толстые стебли. Приготовьте противень для запекания. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Prepare the filling. Finely chop the pineapple. Grate the cheese and garlic. Mix the ingredients, add mayonnaise to them. Mix everything thoroughly.
Приготовьте начинку. Мелко нарежьте ананас. Натрите сыр и чеснок. Смешайте ингредиенты, добавьте к ним майонез. Тщательно все перемешайте.
Finish making toast. Spread the filling onto the bread slices. Place the toast in the preheated oven and bake until golden brown, 7-10 minutes.
Завершите приготовление тостов. Разложите начинку на ломтики хлеба. Поместите тосты в разогретую духовку и запекайте до румяного цвета 7-10 минут.
Serve toast with hard cheese, garnishing with olives and dill sprigs.
Подавайте тосты с твердым сыром, украсив их маслинами и веточками укропа.