Peel the onions, potatoes, ginger and garlic. Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Preheat the oven to 180°C.
Очистите репчатый лук, картофель, имбирь и чеснок. Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the potatoes into 1-1.5 cm cubes.
Нарежьте картофель кубиками размером 1-1,5 см.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Finely chop the ginger and garlic.
Мелко нарубите имбирь и чеснок.
Place the chicken in a deep bowl. Add soy sauce, honey, grain mustard, ginger, garlic and spices.
В глубокую миску выложите курицу. Добавьте соевый соус, мед, зернистую горчицу, имбирь, чеснок и специи.
Mix everything and leave the chicken to marinate for 15-20 minutes.
Все перемешайте и оставьте курицу мариноваться на 15-20 минут.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place potatoes in it and sprinkle with salt and black pepper. Add finely chopped onion.
Смажьте форму для запекания растительным маслом. Выложите в нее картофель и посыпьте солью и черным перцем. Добавьте мелко нарезанный лук.
Place marinated chicken on top of potatoes.
Сверху на картофель выложите маринованную курицу.
Cover the potatoes and chicken with foil and bake in the oven for 30-40 minutes. 10 minutes before cooking, remove the foil to allow the chicken to brown.
Накройте картофель с курицей фольгой и отправьте запекаться в духовку на 30-40 минут. За 10 минут до готовности снимите фольгу, чтобы курочка подрумянилась.
Serve the dish garnished with fresh cilantro.
Подавайте блюдо, украсив свежей кинзой.
Add a fresh vegetable salad to the chicken and potatoes.
Добавьте к курице с картофелем салат из свежих овощей.