Open the package of feta, drain the brine, cut the cheese into small cubes. Remove crab sticks from packaging and chop. Cut the remaining 2-3 pieces of crab sticks for serving diagonally into thin slices. Finely chop the olives for the main course and cut into rings for serving. Rinse the parsley, dry on paper towels, then chop with a sharp knife. Peel the garlic and pass through a press.
Откройте упаковку с фетой, слейте рассол, нарежьте сыр небольшими кубиками. Крабовые палочки освободите от упаковки и измельчите. Оставшиеся для подачи 2-3 штуки крабовых палочек нарежьте наискосок тонкими ломтиками. Маслины для основного блюда мелко порежьте, для подачи нарежьте кольцами. Петрушку ополосните, обсушите на бумажных полотенцах, затем порубите острым ножом. Чеснок очистите и пропустите через пресс.
Prepare the filling. Place feta in a bowl and mash. Add chopped crab sticks to the cheese. Add chopped olives and parsley to the rest of the ingredients. Sprinkle the filling with ground black pepper. Mix the ingredients.
Приготовьте начинку. Выложите фету в миску и разомните. Добавьте к сыру нарезанные крабовые палочки. Отправьте измельченные маслины и петрушку к остальным продуктам. Посыпьте начинку черным молотым перцем. Перемешайте ингредиенты.
Toast the toast. Heat a dry frying pan over high heat. Then reduce the heat to medium and add the slices of bread. Dry the bread on one side. Transfer the fried pieces to a plate and rub the garlic into the fried side. Then place 1-2 tbsp on the bread. l. cheese filling and spread over the surface of the toast.
Обжарьте тосты. Сухую сковороду раскалите на сильном огне. Затем огонь убавьте до среднего и выложите ломтики хлеба. Подсушите хлеб с одной стороны. Переложите обжаренные кусочки на тарелку и вотрите в обжаренную сторону чеснок. Затем выложите на хлеб 1-2 ст. л. сырной начинки и распределите по поверхности тоста.
Serve feta cheese toast for breakfast or as a snack. Garnish the dish with crab sticks, chopped olives and sprigs of fresh parsley.
Тосты с сыром фета подавайте к завтраку или в качестве закуски. Украсьте блюдо крабовыми палочками, нарезанными маслинами и веточками свежей петрушки.