Grate the Dutch cheese on a coarse grater and divide the resulting mass into four parts. Cut the sausage into thin slices.
Голландский сыр натрите на крупной терке и разделите получившуюся массу на четыре части. Колбасу нарежьте тонкими ломтиками.
Prepare the bread for frying. Spread two slices of bread with a thin layer of tomato paste. Spread one piece of grated cheese on top. Cover the cheese layer with the sausage pieces and sprinkle with the remaining cheese. Brush the remaining two slices of bread with tomato paste and press onto the bread with the filling.
Подготовьте хлеб к обжарке. Два ломтика хлеба смажьте тонким слоем томатной пасты. Распределите сверху по одной части тертого сыра. Накройте слой сыра кусочками колбасы и посыпьте оставшимся сыром. Два оставшихся ломтика хлеба смажьте томатной пастой и прижмите к хлебу с начинкой.
Prepare sandwiches for frying. Break the egg into a bowl and beat thoroughly. Dip both sides of the toast into the egg for about 10 seconds. The bread should be well soaked and soft.
Подготовьте бутерброды к обжарке. В миску разбейте яйцо и тщательно взбейте. Окуните тосты с двух сторон в яйцо примерно на 10 секунд. Хлеб должен хорошо пропитаться и стать мягким.
Toast the toast. Heat a frying pan over medium heat and add vegetable oil. Place the toasts in the hot oil and fry them on each side for approximately 2-3 minutes.
Обжарьте тосты. Разогрейте сковороду на среднем огне и влейте растительное масло. Выложите тосты на горячее масло и обжарьте их с каждой стороны приблизительно по 2-3 минуты.
Serve the Dutch cheese toasts immediately after cooking. Place them on a plate and cut diagonally if desired. Garnish the dish with dried oregano.
Тосты с голландским сыром подавайте сразу после приготовления. Выложите их на тарелку, по желанию разрежьте по диагонали. Украсьте блюдо сушеным орегано.