Lightly melt the butter in the microwave. Peel the garlic and grate it on a fine grater or pass it through a press. Cut the bread into pieces about 1 cm thick. To serve, wash the parsley, dry it on paper towels, and separate the leaves from the stem. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees.
Сливочное масло слегка растопите в микроволновой печи. Чеснок очистите и натрите на мелкой терке или пропустите через пресс. Хлеб нарежьте на кусочки толщиной примерно 1 см. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листья от стебля. Приготовьте противень. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the bread for baking. Pour the melted butter into a medium bowl. Add fresh garlic and add dried, also dried parsley and salt. Place parchment or baking paper on a baking sheet and place slices of bread. Soak them on one side with the oil mixture.
Подготовьте хлеб для запекания. В миску среднего размера вылейте растопленное сливочное масло. Добавьте свежий чеснок и всыпьте сушеный, также сушеную петрушку и соль. На противень постелите пергамент или бумагу для выпечки и выложите ломтики хлеба. Пропитайте их с одной стороны масляной смесью.
Bake garlic toast. Place the toast in the oven for 12 minutes. Halfway through the process, 5-6 minutes after the start of baking, turn the toast over to the other side. Place the finished toast on paper towels and let the excess oil soak up.
Запеките чесночные тосты. Отправьте тосты в духовку на 12 минут. В середине процесса, через 5-6 минут после начала запекания, переверните тосты на другую сторону. Готовые тосты выложите на бумажные полотенца и дайте впитаться излишкам масла.
Serve toast with dried garlic immediately after cooking. If desired, garnish the croutons with fresh parsley.
Тосты с сушеным чесноком подавайте сразу после приготовления. По желанию украсьте гренки свежей петрушкой.