Prepare the necessary products. Cut dried bananas into slices or arbitrary flat slices. To serve, wash the mint, dry it on paper towels, and separate the leaves from the stems.
Подготовьте необходимые продукты. Сушеные бананы нарежьте кружочками или произвольными плоскими ломтиками. Мяту для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листья от стеблей.
Prepare bread for toasting. Toast white bread in a toaster or place in a hot, dry frying pan and fry without adding oil.
Приготовьте хлеб для тостов. Белый хлеб подсушите в тостере или выложите на раскаленную сухую сковороду и обжарьте без добавления масла.
Form a toast. Spread peanut butter on toasted bread slices. Place banana slices on top.
Сформируйте тост. На обжаренные ломтики хлеба намажьте арахисовое масло. Банановые дольки уложите сверху.
Serve banana toast immediately after cooking. Garnish the top of the toast with a sprig of mint.
Банановые тосты подавайте сразу после приготовления. Украсьте сверху тосты веточкой мяты.