Wash the dried apples, pour boiling water over them and leave for 30 minutes, drain the water. Prepare your blender.
Сушеные яблоки вымойте, залейте кипятком и оставьте на 30 минут, слейте воду. Подготовьте блендер.
Prepare some toast. Melt butter in a frying pan. Lightly beat the egg with milk. Dip the toast into the lezon and fry for 2 minutes on each side over medium heat.
Приготовьте тосты. Растопите на сковороде сливочное масло. Слегка взбейте яйцо с молоком. Окуните тосты в льезон и обжарьте по 2 минуты с каждой стороны на огне средней мощности.
Prepare the filling. Punch the apples in a blender, mix with sugar and cinnamon, fry in the remaining oil for 2 minutes. Spread the filling onto the toast.
Приготовьте начинку. Яблоки пробейте блендером, смешайте с сахаром и корицей, обжарьте на оставшемся масле в течение 2 минут. Намажьте начинку на тосты.
Drizzle toast with dried apples before serving with a little honey.
Тосты с сушеными яблоками перед подачей полейте небольшим количеством меда.