Wash the cherry tomatoes and cut them into halves. Cut the baguette into 1 cm thick slices. Prepare a blender.
Помидоры черри вымойте, разрежьте на половинки. Багет нарежьте на ломтики толщиной 1 см. Подготовьте блендер.
Prepare the filling. Using a blender, blend cottage cheese, feta cheese and herbes de Provence until creamy. Leave the filling to sit for a few minutes.
Приготовьте начинку. При помощи блендера смешайте творог, сыр фета и прованские травы до кремообразного состояния. Оставьте начинку на несколько минут настояться.
Prepare some toast. In heated vegetable oil over medium heat, fry the baguette pieces for 1 minute on each side. Place the filling on the toast.
Приготовьте тосты. На разогретом растительном масле на среднем огне обжарьте кусочки багета по 1 минуте с каждой стороны. Выложите на тосты начинку.
Serve toast with dried herbs and garnish with cherry halves. Tomatoes can be secured with skewers for canapés.
Подавайте тосты с сушеными травами, украсив их половинками черри. Помидоры можно закрепить шпажками для канапе.