Cut the loaf into slices 1 cm thick. Wash the chicken egg, boil it hard, peel and grate. Soak dried mushrooms in boiling water for 2 hours, drain and chop finely. Peel the onion and chop finely. Grate the cheese. Wash the tomato, remove the stem attachment point, cut into thin slices. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees.
Батон нарежьте на ломтики толщиной 1 см. Куриное яйцо вымойте, отварите вкрутую, почистите и натрите на терке. Сушеные грибы замочите в кипятке на 2 часа, слейте воду и мелко порежьте. Репчатый лук почистите и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Помидор вымойте, удалите место крепления плодожножки, нарежьте тонкими кружочками. Приготовьте противень. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the filling. In half the vegetable oil over medium heat, fry the mushrooms and onions for 10 minutes. Then add the grated egg to the fried mushrooms, season with mayonnaise, and mix.
Приготовьте начинку. На половине растительного масла на среднем огне обжарьте грибы с луком в течение 10 минут. Затем в обжаренные грибы добавьте тертое яйцо, заправьте майонезом, перемешайте.
Prepare some toast. Grease the baking sheet with the remaining oil. Lay out the bread, spread the filling and sprinkle with cheese. Place in the middle section of the oven for 5 minutes.
Приготовьте тосты. Противень смажьте оставшимся маслом. Выложите хлеб, распределите начинку и посыпьте сыром. Отправьте в средний отдел духового шкафа на 5 минут.
Before serving, decorate the toast with dried mushrooms with tomato slices.
Тост с сушеными грибами перед подачей украсьте помидорными кружочками.