Pour boiling water over dried mango for 30 minutes. Wash the basil and dry. Prepare a blender and baking tray. Preheat the oven to 200 degrees. Finely chop the cashews for serving.
Сушеное манго на 30 минут залейте кипятком. Базилик вымойте, обсушите. Приготовьте блендер и противень. Разогрейте духовку до 200 градусов. Кешью для подачи мелко нарежьте.
Prepare the filling. Place soaked mango, basil and cheese in a blender bowl. Beat with a blender into a homogeneous mass.
Приготовьте начинку. В чашу блендера положите вымоченное манго, базилик и сыр. Пробейте блендером в однородную массу.
Prepare some toast. Grease a baking dish with vegetable oil. Place bread in it and add mango filling. Bake in the oven for 5 minutes.
Приготовьте тосты. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Положите в нее хлеб, выложите манговую начинку. Запеките в духовке в течение 5 минут.
Before serving, sprinkle the dried mango toast with cashew crumbles.
Перед подачей посыпьте тост с сушеным манго крошкой кешью.