Cut the crusts off the pieces of bread and roll each piece out a little with a rolling pin. Grate the cheese for breading on a fine grater.
С кусочков хлеба срежьте корки, немного раскатайте каждый кусок скалкой. Сыр для панировки натрите на мелкой терке.
Prepare toast. Place a slice of ham and cheese on each piece of bread. Roll the bread into a tube and squeeze it well in your hands.
Подготовьте тосты. На каждый кусок хлеба положите по слайсу ветчины и сыра. Скатайте хлеб в трубочку и хорошо сожмите ее в руках.
Make some toast. In one bowl, mix grated cheese with breadcrumbs and parsley. In another, lightly beat the eggs with milk. Dip each toast into the lezon, then into the breading and fry in hot vegetable oil for 2 minutes on each side.
Пожарьте тосты. В одной миске смешайте натертый сыр с панировочными сухарями и петрушкой. В другой — слегка взбейте яйца с молоком. Обмакните каждый тост в льезон, затем в панировку и обжарьте на разогретом растительном масле по 2 минуты с каждой стороны.
Before serving, spread toast with dried parsley with a small amount of ketchup. Serve hot.
Тосты с сушеной петрушкой перед подачей смажьте небольшим количеством кетчупа. Подавайте к столу горячими.