Wash and core the peppers. Peel the onions, garlic and carrots. Rinse the chicken and pat dry with a paper towel.
Помойте перцы и удалите у них сердцевины. Очистите репчатый лук, чеснок и морковь. Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем.
Cut the carrots into small 5mm cubes.
Нарежьте морковь маленькими кубиками размером 5 мм.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the chicken fillet into small cubes.
Куриное филе нарежьте небольшими кубиками.
Finely chop the garlic.
Мелко нарубите чеснок.
Cut the bell pepper into small squares.
Болгарский перец нарежьте небольшими квадратиками.
Heat a frying pan, add vegetable oil and fry the onions and carrots for 5 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и обжаривайте лук и морковь в течение 5 минут до золотистого цвета.
Add chicken and garlic to the pan and cook for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду курицу и чеснок и обжаривайте еще 5 минут.
Add bell pepper, stir and fry for another 2 minutes. Salt and pepper the vegetables and chicken.
Добавьте болгарский перец, перемешайте и обжаривайте еще 2 минуты. Посолите и поперчите овощи и курицу.
Place the couscous in the pan and pour in 1 cup of boiling water. Add tomato paste and paprika. Cover the pan with a lid and simmer for 5-7 minutes over low heat. Couscous does not require cooking; it just needs to steam.
Засыпьте в сковороду кус-кус и влейте 1 стакан кипятка. Добавьте томатную пасту и паприку. Накройте сковороду крышкой и тушите все 5-7 минут на медленном огне. Кус-кус не требует варки, ему достаточно распариться.
Remove pilaf from heat and stir.
Снимите плов с огня и перемешайте.
Garnish the couscous pilaf with chili pepper.
Украсьте плов из кус-куса перцем чили.
Add chopped fresh cilantro to the couscous pilaf.
Добавьте в плов из кус-куса нарубленную свежую кинзу.