Fry the shelled pine nuts in a dry frying pan for 3-4 minutes. Grate the Parmesan cheese. Wash the basil to serve, pat dry on paper towels, and separate the leaves from the stem. Peel the garlic. Prepare the blender.
Обжарьте на сухой сковороде очищенные кедровые орехи в течение 3-4 минут. Натрите пармезан на терке. Вымойте базилик для подачи, обсушите на бумажных полотенцах, отделите листики от стебля. Очистите чеснок от шелухи. Приготовьте блендер.
Prepare the pesto. Grind the roasted nuts and garlic in a blender, add the washed basil leaves and beat again. Add olive oil in a thin stream, whisking constantly. Bring the mixture until smooth. Transfer the resulting sauce to a suitable container, add grated cheese, stir. Add salt if necessary.
Приготовьте песто. Измельчите блендером обжаренные орехи и чеснок, добавьте промытые листья базилика и еще раз взбейте. Влейте тонкой струйкой оливковое масло, постоянно взбивая смесь. Доведите массу до однородности. Переместите полученный соус в подходящую емкость, добавьте натертый сыр, размешайте. При необходимости посолите.
Prepare some toast. Dry the grain bread on both sides in a dry frying pan. Spread a thick layer of cream cheese and carefully spread the pesto sauce over it. Place pieces of red fish on it.
Приготовьте тосты. Подсушите зерновой хлеб с обеих сторон на сухой сковороде. Намажьте толстым слоем творожным сыром, аккуратно распределите поверх соус песто. Выложите на него кусочки красной рыбы.
Garnish pesto toast with fresh basil leaves.
Украсьте тосты с соусом песто листиками свежего базилика.