Wash the pork liver, cut out the veins and cut into pieces. Peel the onion, wash and finely chop. Cut the bread into slices. Wash the greens for serving and dry on paper towels. Prepare the blender.
Свиную печень вымойте, вырежьте прожилки и нарежьте на кусочки. Лук почистите, вымойте и мелко нарежьте. Хлеб нарежьте на ломтики. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте блендер.
Fry the pork liver. To do this, put the frying pan on the fire, pour in the vegetable oil, heat it up and add the onion. Fry until golden brown for 3-5 minutes, add pieces of liver. Add salt, pepper and fry, stirring, for 5-7 minutes. Remove from heat and cool.
Пожарьте свиную печень. Для этого сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло, подогрейте и выложите лук. Пожарьте до румяности в течение 3-5 минут, добавьте кусочки печени. Посолите, поперчите и жарьте, помешивая, 5-7 минут. Снимите с огня и остудите.
Grind the liver. Transfer the finished liver to a blender, add butter and grind to the consistency of a pate.
Измельчите печень. Готовую печень переложите в блендер, добавьте сливочное масло и измельчите до консистенции паштета.
Make some toast. Place the bread slices in the toaster and fry until crispy. Spread the toasted pieces of bread with a thick layer of pork liver pate.
Сделайте тосты. Ломтики хлеба отправьте в тостер и обжарьте до хрустящей корочки. Поджаренные кусочки хлеба смажьте толстым слоем паштета из свиной печени.
Before serving, decorate toast with pork liver with chopped fresh herbs.
Тосты со свиной печенью перед подачей оформите измельченной свежей зеленью.