Cut the finished pork loin into thin slices. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Wash the lettuce and cilantro for serving and dry on paper towels.
Готовую свиную корейку нарежьте тонкими ломтиками. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Листья салата и кинзу для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Make some toast. Place the bread slices in the toaster and fry until crispy. Then transfer to a plate. You can also dry the toast in a frying pan without oil.
Поджарьте тосты. Ломтики хлеба отправьте в тостер и обжарьте до хрустящей корочки. Затем переложите на тарелку. Можно также подсушить тосты на сковороде без масла.
Assemble the toasts. In a small bowl, combine softened butter and mustard. Brush this mixture onto crispy toast. Top with lettuce and a slice of pork loin.
Соберите тосты. В небольшой емкости смешайте размягченное сливочное масло и горчицу. Этой смесью смажьте хрустящие тосты. Сверху выложите лист салата и ломтик свиной корейки.
Garnish pork loin toast with fresh cilantro before serving.
Тосты со свиной корейкой перед подачей оформите свежей кинзой.