Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Wash the eggs. Open the package of chocolate and break it into pieces.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Яйца вымойте. Откройте упаковку с шоколадом, поломайте его на кусочки.
Prepare the leison. Break the eggs into a small bowl and pour in the milk. Beat until smooth. Take two slices of bread and place white chocolate between them. Gently dip the shaped toasts on both sides into the egg mixture.
Приготовьте льезон. В небольшую миску разбейте яйца и влейте молоко. Взбейте до однородности. Возьмите по два ломтика хлеба и между ними уложите белый шоколад. Сформированные тосты аккуратно обмакните с двух сторон в яичную смесь.
Toast the toast. Place the frying pan on the fire, heat it up and add the butter. Melt the butter, lay out the toast. Fry on one side for 2-3 minutes, turn over and fry for the same amount of time.
Обжарьте тосты. Сковороду поставьте на огонь, раскалите и отправьте в нее сливочное масло. Растопите масло, выложите тосты. Поджарьте с одной стороны в течение 2-3 минут, переверните и обжарьте столько же времени.
Cut the white chocolate toast diagonally and sprinkle with powdered sugar.
Тосты с белым шоколадом разрежьте по диагонали и посыпьте сахарной пудрой.