Wash the cucumbers, cut into small cubes. Wash the green onions and chop finely. Peel the garlic and cut in half. Cut the baguette into medium-width slices. Wash and dry the spinach leaves.
Огурцы помойте, нарежьте мелкими кубиками. Зеленый лук промойте и мелко нарежьте. Чеснок очистите и разрежьте пополам. Багет нарежьте ломтиками средней ширины. Листья шпината промойте и обсушите.
Toast the toast. Place the bread in a dry, hot frying pan and fry on each side for 3 minutes over medium heat. Using a pastry brush, brush the finished toast with vegetable oil, then rub well with the garlic halves.
Обжарьте тосты. На сухую раскаленную сковороду выложите хлеб и обжарьте с каждой стороны 3 минуты на среднем огне. При помощи кулинарной кисти смажьте готовые тосты растительным маслом, после хорошо натрите половинками чеснока.
Prepare some toast. Combine chopped greens and cucumbers in a bowl. Place the filling on the finished toast.
Приготовьте тосты. Соедините в миске нарезанные зелень и огурцы. Выложите на готовые тосты начинку.
Garnish the toast with fresh spinach and serve with carrot juice.
Украсьте тосты свежим шпинатом и подавайте с морковным соком.