Rinse the salmon fillet and pat dry with a paper towel. If there are bones in the fish, carefully remove them. Thaw the cauliflower. Drain the olives.
Ополосните филе семги и промокните бумажным полотенцем. Если в рыбе есть косточки, то аккуратно удалите их. Цветную капусту разморозьте. Слейте жидкость с оливок.
Pour water into a ladle or pan, add salt and bring to a boil. Place the cauliflower in boiling water and cook for 5-7 minutes until al dente. Place the finished cabbage in a colander.
Налейте воду в ковшик или кастрюлю, посолите и доведите до кипения. Закиньте цветную капусту в кипящую воду и варите 5-7 минут до состояния «аль денте». Готовую капусту откиньте на дуршлаг.
Heat a frying pan, pour vegetable oil into it and place the salmon steak.
Разогрейте сковороду, влейте в нее растительное масло и выложите стейк семги.
Fry the salmon on all sides for 10-15 minutes over medium heat until cooked through. Season the finished steak with salt and pepper to taste.
Обжарьте семгу со всех сторон в течение 10-15 минут на среднем огне до готовности. Готовый стейк посолите и поперчите по вкусу.
Place salmon and cauliflower on a plate.
Выложите семгу и цветную капусту на тарелку.
Complete the dish with olives and garnish with parsley and lime.
Дополните блюдо оливками и украсьте петрушкой и лаймом.
Add tartar or cranberry sauce to the fish. Place a tablespoon of sauce on a plate and spread in one motion, forming a blob.
Добавьте к рыбе соус тартар или клюквенный. Положите столовую ложку соуса на тарелку и одном движением размажьте, сформировав каплю.