Cut the olives in half. Wash the cherry tomatoes and cut into 4 parts. Wash the spinach leaves and dry them with a paper towel. Preheat the oven to 200 degrees and line a baking sheet with parchment paper.
Маслины разрежьте пополам. Помидоры черри промойте и разрежьте на 4 части. Листья шпината помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 градусов и застелите противень пергаментной бумагой.
Toast the bread. Place bread on prepared baking sheet. Place in the oven and cook for 5 minutes until the bread is lightly browned.
Обжарьте хлеб. Выложите хлеб на подготовленный противень. Поставьте в духовку и готовьте 5 минут, пока хлеб не подрумянится.
Prepare some toast. Grease the finished bread with refined sunflower oil using a kitchen brush, making sure that all the slices are well soaked. Spread pesto sauce on top, add olives and tomatoes.
Приготовьте тосты. Готовый хлеб смажьте при помощи кухонной кисти рафинированным подсолнечным маслом, следя, чтобы все ломтики хорошо пропитались. Намажьте сверху соус песто, выложите маслины и помидоры.
Garnish buttered toast with spinach leaves.
Украсьте тосты с маслом листьями шпината.