Rinse vegetables and lettuce leaves thoroughly under cold water and dry. To serve, rinse the parsley and then finely chop it.
Овощи и листья салата тщательно промойте под холодной водой, обсушите. Петрушку для подачи промойте, после чего мелко порубите.
Prepare your ingredients. Toast the bread slices in a dry frying pan until they become crispy. Cut the tomatoes into thin slices. Remove the stem and seeds from the pepper, then cut it into small pieces lengthwise.
Подготовьте ингредиенты. Подсушите ломтики хлеба на сухой сковороде, чтобы они приобрели хрустящую корочку. Помидоры нарежьте тонкими кружочками. У перца удалите плодоножку и семена, после чего нарежьте его небольшими кусочками вдоль.
Assemble the toasts. Sprinkle the prepared bread with salt and soak in unrefined sunflower oil. Then place one lettuce leaf on each slice of bread. Place peppers and tomatoes on top. Finally, sprinkle the toast with ground pepper.
Соберите тосты. Подготовленный хлеб посыпьте солью и пропитайте подсолнечным нерафинированным маслом. Затем на каждый ломтик хлеба выложите по одному листу салата. Сверху разложите перец и помидоры. В конце посыпьте тосты молотым перцем.
Serve delicious toasts with unrefined butter immediately after cooking. Use chopped parsley as a decoration: sprinkle it over the finished dish.
Подавайте аппетитные тосты с нерафинированным маслом сразу после приготовления. В качестве украшения используйте измельченную петрушку: посыпьте ею готовое блюдо.