Remove the crab sticks from the packaging and place in a separate bowl. Wash the cucumber and dry it. Rinse the dill with cold water, set aside the sprigs for serving, and chop the rest. Grate the cheese on a medium or coarse grater. Also take a frying pan.
Крабовые палочки достаньте из упаковки, переложите в отдельную миску. Огурец помойте, обсушите. Укроп сполосните холодной водой, отложите веточки для подачи, остальную часть измельчите. Сыр натрите на средней или крупной терке. Также возьмите сковороду.
Prepare the filling. Cut the cucumber and crab sticks into small cubes and place them in a deep bowl. Add grated processed cheese, chopped dill and mayonnaise there. Add salt to taste and mix the ingredients thoroughly.
Приготовьте начинку. Огурец и крабовые палочки нарежьте мелкими кубиками, сложите их в глубокую миску. Туда же добавьте тертый плавленый сыр, измельченный укроп и майонез. Посолите по вкусу и тщательно перемешайте ингредиенты.
Prepare some toast. Place butter in a frying pan and place it over medium heat. When the butter is melted, add the bread. Fry the slices on both sides until a crust appears. Place the filling on the finished toast and spread it over the entire surface of the bread.
Приготовьте тосты. На сковороду выложите сливочное масло и поставьте ее на средний огонь. Когда масло расплавится, выложите хлеб. Обжаривайте ломтики с двух сторон до появления корочки. На готовые тосты выложите начинку, распределите ее по всей поверхности хлеба.
Transfer the finished toast to a large plate. Use dill sprigs as a decoration: place the greens next to the toast, then serve it to the table.
Готовые тосты переложите на большую тарелку. В качестве украшения используйте веточки укропа: выложите зелень рядом с тостами, после чего подайте их к столу.