Wash the hot peppers and chili thoroughly, dry and cut lengthwise into strips, remove the grains. Grate the cheese and crush the corn chips in a mortar or small bowl with a puree masher.
Перец острый и чили тщательно промойте, обсушите и нарежьте вдоль полосками, зернышки удалите. Сыр натрите на терке, а кукурузные чипсы измельчите в ступке или в небольшой миске толкушкой для пюре.
Prepare the pepper. Place a dry frying pan over medium heat and heat. Then place two types of pepper on it. Fry the ingredients for a few minutes to soften them.
Подготовьте перец. Сухую сковороду поместите на средний огонь, разогрейте. Затем выложите на нее два вида перца. Обжаривайте ингредиенты несколько минут, чтобы они стали мягче.
Assemble the toast. Brush one slice of bread with 1 tbsp. l. butter and place half of the grated cheese on it. Top with roasted peppers and crushed chips. After this, sprinkle the toast with cheese again. Grease the second slice of bread with butter and cover the resulting sandwich with it.
Соберите тост. Смажьте один ломтик хлеба 1 ст. л. сливочного масла и выложите на него половину тертого сыра. Сверху разложите поджаренный перец и измельченные чипсы. После этого снова посыпьте тост сыром. Второй ломтик хлеба смажьте сливочным маслом и накройте им получившийся бутерброд.
Finish cooking. Melt the remaining butter in a frying pan. After this, place the formed toast on it. Fry it on both sides for a few minutes until golden brown.
Закончите приготовление. На сковороде растопите оставшееся сливочное масло. После этого выложите на нее сформированный тост. Обжаривайте его с обеих сторон в течение нескольких минут до появления румяной корочки.
Serve the delicious chili toast immediately after cooking. If desired, serve the dish with a light side dish - for example, a vegetable salad.
Аппетитный тост с перцем чили подавайте к столу сразу после приготовления. По желанию подайте к блюду легкий гарнир — например, овощной салат.