Wash the quail eggs. Prepare a container for quail eggs (a separate container for each egg). For serving, wash and dry the cherry tomatoes and basil, separate the leaves from the basil sprig, and cut the tomatoes in half.
Помойте перепелиные яйца. Подготовьте посуду для перепелиных яиц (для каждого яйца — отдельная емкость). Помидоры черри и базилик для подачи помойте и обсушите, от веточки базилика отделите листочки, помидоры порежьте пополам.
Prepare your ingredients. Cut two small circles from each slice of bread for a quail egg. Three slices should have six holes. Break each egg into a separate container.
Подготовьте ингредиенты. Вырежьте из каждого ломтика хлеба по два небольших кружочка под перепелиное яйцо. В трех ломтиках должно получиться шесть отверстий. Разбейте каждое яйцо в отдельную емкость.
Prepare some toast. Heat oil in a frying pan, place slices of bread on it. After a couple of minutes, turn the toasts over, reduce the heat to low and pour one egg into each hole. Salt and pepper. Cover and cook the toast for 2-3 minutes until cooked through.
Приготовьте тосты. Разогрейте на сковороде масло, выложите на нее ломтики хлеба. Через пару минут переверните тосты, уменьшите огонь до минимума и в каждое отверстие вылейте по одному яйцу. Посолите, поперчите. Накройте крышкой и жарьте тосты в течение 2-3 минут до готовности.
Garnish the finished toast with quail egg with cherry tomato halves and basil leaves.
Украсьте готовые тосты с перепелиным яйцом половинками помидоров черри и листочками базилика.