Boil the chicken fillet. Wash the tomato. Separate the white underside from the Chinese cabbage leaves, then rinse the remaining green parts and pat dry. Wash the cilantro and chop finely.
Отварите куриное филе. Помойте помидор. Отделите у листьев пекинской капусты белую нижнюю часть, затем ополосните оставшиеся зеленые части и обсушите. Кинзу помойте и мелко порежьте.
Prepare the toast filling. Cut the chicken fillet into small pieces, and the tomato and pickled cucumber into slices. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте начинку для тостов. Нарежьте куриное филе на маленькие кусочки, а помидор и соленый огурец — кружочками. Натрите сыр на крупной терке.
Prepare some toast. Dry the loaf slices in the toaster, then brush with mayonnaise, place on them a leaf of Chinese cabbage, chicken fillet, sliced cucumber, tomato and sprinkle with cheese. Microwave the toast for 1 minute at 800 W.
Приготовьте тосты. Подсушите ломтики батона в тостере, затем смажьте майонезом, выложите на них по листу пекинской капусты, куриное филе, нарезанный огурец, помидор и посыпьте сыром. Поставьте тосты в микроволновую печь на 1 минуту на мощности 800 Вт.
Garnish the toast with finely chopped cilantro.
Украсьте тосты мелко порубленной кинзой.