Peel and crush the garlic. Wash the green onions and chop finely. Prepare a frying pan, baking sheet and serving dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Почистите и раздавите чеснок. Зеленый лук помойте и мелко порежьте. Приготовьте сковороду, противень и блюдо для подачи. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the toast filling. Mix grated Parmesan and garlic in a bowl, add mayonnaise, pepper and mix the mixture well.
Приготовьте начинку для тостов. Смешайте в миске тертый пармезан и чеснок, добавьте майонез, поперчите и хорошо перемешайте массу.
Make some toast. Cut the bread slices diagonally, brush them with olive oil and place in the pan for 3 minutes on each side.
Поджарьте тосты. Разрежьте ломтики хлеба по диагонали, смажьте их оливковым маслом и подержите на сковороде по 3 минуты с каждой стороны.
Bake toast. Apply the filling to the toast and place in the oven for 2-3 minutes at 180 degrees.
Запеките тосты. Нанесите на тосты начинку и поставьте в духовку на 2-3 минуты при температуре 180 градусов.
Garnish the toast with finely chopped green onions.
Украсьте тосты мелко нарезанным зеленым луком.