Recipes / Toast with olive oil Тост с оливковым маслом
Light toast with olive oil, sprinkled with grated cheese and Italian herbs will please many people. You can use any spices, but it is Italian herbs that will give the appetizer a characteristic note of this southern country. By the way, olive oil is not only highly nutritious and contains essential fatty acids, but it also contains vitamins K and E, as well as powerful antioxidants that fight inflammation and protect blood cholesterol from oxidation, helping prevent heart disease.
Лёгкие тосты с маслом оливковым, посыпанные тёртым сыром и ароматными итальянскими травами, придутся по вкусу многим. Специи можно использовать любые, но именно итальянские травы придают закуске характерную нотку южной страны. Кстати, оливковое масло не только очень питательно и содержит необходимые жирные кислоты, но и богато витаминами К и Е, а также мощными антиоксидантами, которые борются с воспалениями и защищают холестерин крови от окисления, снижая риск сердечно-сосудистых заболеваний.
Steps / Шаги:
Cut the baguette into medium-width slices and grate the cheese on a fine grater. Prepare the pan. Wash the basil sprigs.
Нарежьте багет средними по ширине ломтиками и натрите сыр на мелкой терке. Подготовьте сковороду. Веточки базилика помойте.
Toast the toast. Place the bread slices in a hot, dry frying pan and fry over medium heat for 2-3 minutes on each side.
Обжарьте тосты. Выложите ломтики хлеба на горячую сухую сковороду и обжарьте на среднем огне по 2-3 минуты с каждой стороны.
Prepare some toast. Drizzle hot toast with olive oil, cheese and Italian herbs.
Приготовьте тосты. Полейте горячие тосты оливковым маслом, посыпьте сыром и итальянскими травами.
Serve toast with olive oil and garnish with basil sprigs.
Подавайте тосты с оливковым маслом, украсив их веточками базилика.