Remove the butter from the refrigerator. Cut the cheese into thin slices. Peel and finely chop the onion. Wash the mushrooms well and cut them into thin slices. To serve, wash the cucumber and tomato and cut into slices.
Достаньте сливочное масло из холодильника. Нарежьте сыр тонкими ломтиками. Очистите и мелко порежьте лук. Хорошо помойте грибы и нарежьте их на тонкие пластины. Огурец и помидор для подачи помойте и нарежьте кружочками.
Fry the mushrooms. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. butter, place chopped mushrooms on it, add onions, salt, season with pepper and fry the filling for 7-10 minutes.
Обжарьте грибы. Разогрейте на сковороде 1 ст. л. сливочного масла, выложите на нее нарезанные грибы, добавьте лук, посолите, приправьте перцем и обжаривайте начинку в течение 7-10 минут.
Prepare some toast. Place sliced cheese on all slices of bread. Then place the mushroom filling on one half of the bread slices, brush the other half with butter and place on top of the filled slices to make two pieces of toast. Brush them with butter on the outside and fry in a frying pan for 3 minutes on each side.
Приготовьте тосты. Выложите нарезанный сыр на все ломтики хлеба. Затем на одну половину ломтиков хлеба выложите грибную начинку, а другую смажьте сливочным маслом и положите на ломтики с начинкой, чтобы получилось два тоста. Смажьте их сливочным маслом снаружи и поджарьте на сковороде по 3 минуты с каждой стороны.
Serve the porcini mushroom toast with lightly chopped cucumbers and tomatoes.
Подавайте тосты с белыми грибами с легкой нарезкой из огурцов и помидоров.