Cut the mozzarella into thin slices. Wash the tomato and cut into circles. Peel the garlic, chop finely or pass through a press. Preheat the oven to 200 degrees and line a baking sheet with parchment.
Моцареллу нарежьте тонкими ломтиками. Помидор помойте и нарежьте кружками. Чеснок очистите, мелко порубите или пропустите через пресс. Разогрейте духовку до 200 градусов и застелите противень пергаментом.
Prepare the toast for baking. Place slices of bread on a parchment-lined baking sheet and top each with a thin piece of butter. Place chopped tomato on toast. Sprinkle with salt and pepper to taste and finely chopped garlic. Then cover the toast with mozzarella slices.
Подготовьте тосты к запеканию. На противень, застеленный пергаментом, выложите ломтики хлеба и положите на каждый по тонкому кусочку сливочного масла. Разложите на тосты нарезанный помидор. Присыпьте солью и перцем по вкусу и мелко нарезанным чесноком. После накройте тосты ломтиками моцареллы.
Bake toast. Place the baking sheet in a preheated oven for 10 minutes at 200 degrees. During this time, the cheese will melt, and the tomatoes will be even juicier.
Запеките тосты. Поставьте противень в разогретую духовку на 10 минут при температуре 200 градусов. Сыр за это время расплавится, а помидоры будут еще сочнее.
Serve hot toast immediately after cooking, while the cheese is still soft and stretchy. Sprinkle the toast with dill and parsley.
Подавайте горячие тосты к столу сразу же после приготовления, пока сыр еще мягкий и тянущийся. Посыпьте тосты укропом и петрушкой.