Wash the chicken eggs. Remove butter, milk and cream from the refrigerator in advance. Wash the mint and separate it into leaves. Prepare your pots, whisk and frying pan.
Помойте куриные яйца. Сливочное масло, молоко и сливки заранее достаньте из холодильника. Помойте мяту и разберите ее на листочки. Подготовьте кастрюли, венчик и сковороду.
Prepare chocolate ganache. Break the chocolate slices and place in the pan. Add cream and half the butter. Melt the mixture over low heat, stirring constantly and being careful not to overheat the mixture to avoid the cream separating. Then cool the already homogeneous creamy mass and put it in the refrigerator.
Приготовьте шоколадный ганаш. Ломтики шоколада разломите и положите в кастрюлю. Добавьте сливки и половину сливочного масла. Растопите массу на медленном огне, постоянно помешивая и стараясь не перегреть смесь, чтобы избежать расслоения крема. Затем остудите уже однородную кремовую массу и поставьте в холодильник.
Prepare the cocoa. Pour the milk into the pan and start heating it over moderate heat. Add cocoa to the pan and stir thoroughly. Heat cocoa until boiling, stirring constantly to dissolve dry ingredients and lumps. After cooking, cool the mixture slightly and strain through a sieve.
Приготовьте какао. В кастрюлю влейте молоко и начните подогревать его на умеренном огне. Добавьте в кастрюлю какао и тщательно перемешайте. Разогревайте какао до кипения, постоянно перемешивая, чтобы растворить сухие ингредиенты и комочки. После приготовления слегка остудите смесь и процедите через сито.
Make a toast soaking mixture. Break the eggs into a bowl, mix with sugar and vanilla. Beat them with a whisk and pour in the cooled cocoa. Pour the mixture into a flat container.
Сделайте смесь для пропитки тостов. Яйца разбейте в миску, смешайте с сахаром и ванилином. Взбейте их с помощью венчика и влейте охлажденное какао. Перелейте смесь в плоскую емкость.
Form toasts. Spread the chilled ganache over the bread slices. Then fasten two pieces of bread together to form one serving. Place the bread slices into the egg mixture. Place the container in the refrigerator for 10 minutes, then turn the bread over and leave it in the refrigerator to soak for another 10 minutes.
Сформируйте тосты. Ломтики хлеба намажьте охлажденным ганашем. Затем два кусочка хлеба скрепите между собой, формируя одну порцию. Переложите в яичную смесь ломтики хлеба. Поставьте емкость в холодильник на 10 минут, после чего переверните хлеб и оставьте в холодильнике еще на 10 минут пропитываться.
Toast the toast. Place a frying pan, preferably a non-stick one, over medium heat. Pour in vegetable oil and add butter, melt them and lay out the toast. Fry until crispy, turning them occasionally, about 3-4 minutes.
Обжарьте тосты. Поставьте сковороду, желательно, с антипригарным покрытием, на средний огонь. Влейте растительное масло и добавьте сливочное, растопите их и выложите тосты. Обжарьте до хрустящей корочки, периодически их переворачивая, в течение примерно 3-4 минут.
Serve toast for breakfast or as dessert. Before serving, place marshmallows on top and decorate the finished chocolate toast with mint leaves.
Подавайте тосты на завтрак или в качестве десерта. Перед подачей выложите сверху зефир и украсьте готовые шоколадные тосты листьями мяты.