Wash the pollock fillet, dry it and cut it into pieces 4-5 cm thick. Cut the baguette into slices 1 cm thick. Peel the onions, wash and finely chop. Pour flour into a deep plate. Wash the dill and finely chop it, set aside some for serving.
Филе минтая помойте, обсушите и порежьте на куски толщиной 4-5 см. Багет нарежьте ломтиками толщиной 1 см. Луковицы очистите, помойте и мелко нашинкуйте. Муку насыпьте в глубокую тарелку. Зелень укропа помойте и мелко порубите, отложите часть для подачи.
Fry fish for toast. Place the pollock pieces in a bowl, sprinkle with salt and stir. Then roll the fish pieces in flour. Heat half the vegetable oil in a frying pan and add pollock. Fry on both sides until lightly browned, about 4-5 minutes on each side. Then cool the fish, disassemble it into fibers or chop it with a knife.
Пожарьте рыбу для тостов. Куски минтая выложите в миску, посыпьте солью и перемешайте. Затем обваляйте кусочки рыбы в муке. Разогрейте на сковороде половину растительного масла и выложите минтай. Обжаривайте с двух сторон до легкой румяной корочки, с каждой стороны примерно по 4-5 минут. Затем рыбу остудите, разберите на волокна или порубите ножом.
Fry the onion. Heat the remaining vegetable oil in a frying pan. Add the onion and fry over medium heat until soft for about 3-5 minutes, then turn off the heat and cool the onion.
Обжарьте лук. На сковороде разогрейте остатки растительного масла. Выложите лук и на среднем огне обжарьте до мягкости приблизительно 3-5 минут, затем огонь выключите и остудите лук.
Add the filling and dry the bread. In a bowl, combine fish, onion and chopped dill, add salt to taste, season with mayonnaise and mix well. Dry the bread in a toaster or fry in a dry frying pan without oil for 2-3 minutes. Spread the onion-fish mixture onto the baguette slices.
Заправьте начинку и подсушите хлеб. В миске смешайте рыбу, лук и нарезанный укроп, посолите по вкусу, заправьте майонезом и хорошо перемешайте. Хлеб подсушите в тостере или обжарьте на сухой сковороде без масла 2-3 минуты. На ломтиках багета распределите луково-рыбную массу.
Sprinkle the toast with chopped dill before serving.
Посыпьте тосты перед подачей измельченной зеленью укропа.