Wash the lemon with soda, then pour boiling water over it and cut in half. Cut one half into thin slices. Squeeze the juice from the second part. Rinse the dill and parsley and dry with a towel. Finely chop the dill and divide the parsley into small sprigs. Cut the fish into thin strips. Remove the pits from the olives, if necessary, then cut them in half lengthwise. Preheat the oven to 180 degrees.
Лимон вымойте с содой, затем обдайте кипятком и разрежьте пополам. Одну половину нарежьте тонкими ломтиками. Из второй части выжмите сок. Укроп и петрушку ополосните и высушите полотенцем. Укроп мелко порубите, петрушку разделите на мелкие веточки. Рыбу нарежьте тонкими полосками. Маслины при необходимости избавьте от косточек, затем порежьте пополам вдоль. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the bread in the oven. Place the bread slices on a baking sheet. Then place the baking sheet in the preheated oven. Cook the bread at 180 degrees for about 2-3 minutes. The bread should dry out on the outside but remain soft on the inside.
Приготовьте хлеб в духовке. На противне разложите ломтики хлеба. Затем установите противень в разогретую духовку. Готовьте хлеб при температуре 180 градусов примерно 2-3 минуты. Хлеб должен подсушиться снаружи, а внутри остаться мягким.
Add toppings to toast. Place the cheese in a bowl, add chopped dill to it. Pour in lemon juice and stir the mixture. Place 1 tsp on each slice of bread. cheese mass. Cover the mixture with pieces of fish and place olives on top.
Добавьте начинку на тосты. Сыр выложите в миску, всыпьте к нему измельченный укроп. Влейте лимонный сок и перемешайте массу. Выложите на каждый ломтик хлеба 1 ч. л. сырной массы. Накройте массу кусочками рыбы и выложите сверху маслины.
Garnish the sandwiches with lemon slices and parsley sprigs before serving.
Украсьте бутерброды перед подачей ломтиками лимона и веточками петрушки.