Cut the bread into 4 cm thick pieces. Using a sharp knife, cut through the side to create a “pocket”. Slice the cheese and ham into thin slices. Thinly slice the pickled cucumbers into cross slices. Wash the dill, dry on paper towels, and chop.
Нарежьте хлеб на куски толщиной 4 см. Острым ножом прорежьте боковую сторону для создания "кармана". Нарежьте сыр и ветчину на тонкие пластины. Тонко порежьте маринованные огурцы на поперечные слайсы. Вымойте укроп, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Prepare your ingredients. Break the egg into a separate container, add milk and salt, beat thoroughly. Place cheese, ham and pickled cucumbers in the “pocket” of prepared bread toasts. Dip the resulting toast into the milk-egg mixture.
Подготовьте ингредиенты. Разбейте яйцо в отдельную емкость, добавьте молоко и соль, тщательно взбейте. Положите в "карман" подготовленных хлебных тостов сыр, ветчину и маринованные огурцы. Обмакните полученный тост в молочно-яичную смесь.
Toast the toast. Place the frying pan over high heat. Heat the vegetable oil. Place the prepared toasts and fry them on both sides until crispy for 2 minutes.
Обжарьте тосты. Поставьте сковороду на сильный огонь. Разогрейте растительное масло. Выложите подготовленные тосты и обжарьте их с двух сторон до хрустящей корочки в течение 2 минут.
Serve toast with pickled cucumbers hot, sprinkled with chopped dill.
Тосты с маринованными огурцами подавайте горячими, присыпав измельченным укропом.