Grate the cheese on a coarse grater. Peel the garlic and pass through a press. Wash the parsley, let the water drain and chop finely. Open the jar of mushrooms and place the required amount in a colander to get rid of excess marinade. Prepare a baking sheet, turn on the oven at 180 degrees.
Натрите сыр на крупной терке. Почистите чеснок, пропустите через пресс. Петрушку вымойте, дайте воде стечь и мелко нарежьте. Откройте баночку с грибами, откиньте необходимое количество на дуршлаг, чтобы избавиться от лишнего маринада. Подготовьте противень, включите духовку на 180 градусов.
Prepare your ingredients. Mix mayonnaise, grated cheese and crushed garlic in a separate container. Mix thoroughly. Add salt to taste. Place pieces of toast bread on a dry, preheated frying pan and brown on both sides.
Подготовьте ингредиенты. Смешайте в отдельной емкости майонез, натертый сыр и раздавленный чеснок. Тщательно перемешайте. Посолите по вкусу. Выложите на сухую разогретую сковороду куски тостового хлеба и подрумяньте с двух сторон.
Prepare some toast. Carefully place the marinated mushrooms on the toasted bread. Cover them thickly with the cheese and garlic mixture. Place on a baking sheet and place in the oven for 10-15 minutes.
Приготовьте тосты. Аккуратно выложите на поджаренный хлеб маринованные грибы. Густо покройте их сверху сырно-чесночной массой. Выложите на противень и поставьте в духовку на 10-15 минут.
Sprinkle finely chopped parsley onto the melted cheese mass; it will add a bright aroma and highlight the taste of pickled mushrooms.
На расплавленную сырную массу насыпьте мелко нарезанную петрушку, она придаст яркий аромат и подчеркнет вкус маринованных грибов.