Cut the Maasdam cheese into slices. Wash the apple, core and cut into slices. To serve, fry the nuts in a dry frying pan and then chop them.
Нарежьте сыр маасдам на пластинки. Вымойте яблоко, вырежьте сердцевину и нарежьте на дольки. Орехи для подачи обжарьте на сухой сковороде, а затем измельчите.
Prepare the leison. Break the egg into a separate container, add cream, powdered sugar and cinnamon, mix thoroughly and beat.
Приготовьте льезон. Разбейте яйцо в отдельную емкость, добавьте сливки, сахарную пудру и корицу, тщательно перемешайте и взбейте.
Prepare some toast. Dip the bread into the prepared egg-cream mixture and place on a hot frying pan. Fry on both sides for 1 minute until golden brown.
Подготовьте тост. Обмакните хлеб в готовую яично-сливочную смесь и выложите на раскаленную сковороду. Обжаривайте с обеих сторон в течение 1 минуты до образования румяной корочки.
Assemble the toasts. Place slices of Maasdam cheese on prepared slices of bread. Place apple slices on top. Drizzle with caramel topping and top with a second piece of toasted bread.
Соберите тосты. На подготовленные кусочки хлеба положите ломтики сыра маасдам. Распределите поверх яблочные дольки. Полейте карамельным топингом и закройте сверху вторым кусочком тостового хлеба.
Garnish toast with Maasdam cheese with roasted chopped nuts, they will add even more flavor.
Украсьте тосты с сыром маасдам обжаренными измельченными орехами, они сделают вкус еще ярче.