Remove the skin from the fish fillet, making sure there are no bones in the fish. Rinse the parsley and dry with a towel.
Удалите кожу у филе рыбы, проследите, чтобы в рыбе не было костей. Петрушку промойте в высушите полотенцем.
Make hard-boiled eggs. To do this, cook them for about 10 minutes. Then cool and peel the chicken eggs.
Сделайте яйца вкрутую. Для этого варите их минут 10. Затем охладите и почистите куриные яйца.
Cut the eggs in half and separate the yolks from the whites. Grind the yolks.
Разрежьте яйца пополам и отделите желтки от белков. Желтки измельчите.
Cut the salmon into thin slices.
Семгу порежьте тонкими ломтиками.
Finely chop the parsley, grate the garlic on a fine grater.
Мелко нарежьте петрушку, чеснок натрите на мелкой терке.
Mix the yolks, parsley, mayonnaise and garlic in a deep plate. Add pepper to taste.
Смешайте в глубокой тарелке желтки, петрушку, майонез и чеснок. Добавьте перец по вкусу.
Take the mixture and place it in the egg halves. Place a slice of salmon rolled into a roll on top of each egg.
Возьмите полученную смесь и положите в половинки яиц. Сверху на каждое яйцо положите по ломтику семги, свернутому в рулетик.
Place eggs stuffed with salmon on a large flat plate. Garnish the dish with cherry tomatoes and parsley.
Яйца, фаршированные сёмгой выложите на большую плоскую тарелку. Украсьте блюдо помидорами черри и петрушкой.
You can decorate the plate with slices of cucumber and zucchini. You can put red caviar on stuffed eggs to make the dish more appetizing.
Тарелку можете украсить ломтиками огурца и цуккини. На фаршированные яйца можно положить красную икру, чтобы сделать блюдо более аппетитным.