Cut white bread into pieces for toasting. Break the egg, add cream and beat gently. To serve, wash the strawberries and figs, dry them and cut into slices.
Нарежьте белый хлеб на куски для тостов. Разбейте яйцо, добавьте сливки и аккуратно взбейте. Клубнику и инжир для подачи вымойте, обсушите, нарежьте ломтиками.
Prepare the bread. Heat a frying pan, melt the butter. Dip the pieces of bread into the lezon and fry on both sides until golden brown.
Подготовьте хлеб. Разогрейте сковороду, растопите сливочное масло. Куски хлеба обмакните в льезон и обжарьте с обеих сторон до появления золотистой корочки.
Form toasts. Spread a thick layer of ricotta cheese onto the toasted pieces of bread. Generously drizzle linden honey on top and cover with a second piece of bread.
Сформируйте тосты. Намажьте толстым слоем сыр рикотту на обжаренные куски хлеба. Щедро полейте сверху липовым медом и накройте вторым куском хлеба.
Serve toast with linden honey either warm or cold. For a beautiful presentation, use strawberries or fresh figs; they will highlight the taste and add zest to the toast.
Тост с липовым медом подавайте как в теплом, так и в холодном виде. Для красивой подачи воспользуйтесь ягодами клубники или свежим инжиром, они оттенят вкус и добавят тостам изюминку.