Wash the turkey meat, dry with paper towels, cut into slices 1.5-2 cm thick. Rub with salt to taste. Wash the arugula and let the water drain. Grate the cheese on a coarse grater.
Вымойте мясо индейки, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте ломтиками толщиной 1,5-2 см. Натрите солью по вкусу. Вымойте рукколу, дайте воде стечь. Натрите сыр на крупной терке.
Prepare your food. Boil water in a saucepan, add vinegar and salt. Gently break the eggs into the boiling water, one at a time, using a slotted spoon in a circular motion. Do not let them spread and cook for 1.5-2 minutes. Fry the turkey pieces in a pre-hot frying pan for 3-4 minutes on each side. Brown the pieces of toast bread in a dry frying pan.
Подготовьте продукты. Вскипятите воду в сотейнике, добавьте уксус и соль. Аккуратно разбейте в кипящую воду яйца по одному, совершая круговые движения шумовкой. Не давайте им растечься и варите в течение 1,5-2 минут. Обжарьте кусочки индейки на предварительно раскаленной сковороде по 3-4 минуты с каждой стороны. Подрумяньте куски тостового хлеба на сухой сковороде.
Prepare some toast. Sprinkle the grated cheese over the toasted bread and microwave for 1 minute until the cheese melts. Place turkey slices on top. Cover with the second piece of bread. Carefully place the poached egg on top.
Приготовьте тосты. Посыпьте поджаренный хлеб натертым сыром и поместите в микроволновую печь на 1 минуту до расплавления сыра. Выложите сверху ломтики индейки. Накройте вторым куском хлеба. Аккуратно разместите сверху яйцо пашот.
Serve the turkey thigh toast immediately or warm. Garnish the toast with arugula leaves for a tangy, spicy kick.
Тост с бедром индейки подавайте сразу же или в теплом виде. Украсьте тосты листками ароматной руколы для придания острого пряного вкуса.