Prepare the necessary products. Peel the garlic cloves, wash them and pass through a press. Peel the onion, wash and finely chop. Grate the cheese. Wash the tomato and cut into slices. Wash and dry the greens. Prepare a baking tray and baking paper. Preheat the oven to 190-200 degrees.
Подготовьте необходимые продукты. Зубчики чеснока почистите, вымойте и пропустите через пресс. Лук почистите, вымойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Помидор вымойте и нарежьте кружочками. Зелень вымойте и обсушите. Приготовьте противень и пекарскую бумагу. Разогрейте духовку до 190-200 градусов.
Prepare the minced meat. Place the frying pan on the fire, pour in the vegetable oil, heat it up and add the chopped onion. Fry and add minced chicken. Stirring continuously, knead until all moisture has evaporated. Season with garlic, salt, pepper and stir again.
Приготовьте фарш. Сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло, разогрейте и выложите нарезанный лук. Обжарьте и добавьте куриный фарш. Непрерывно помешивая, разминайте до испарения всей влаги. Приправьте чесноком, солью, перцем и снова перемешайте.
Bake toast with minced meat. Place baking paper on a baking sheet and place slices of bread. Grease each slice with minced chicken, place a slice of tomato and grated cheese on top. Place in the oven for 10-15 minutes. Let the finished toast cool slightly.
Выпеките тосты с фаршем. На противень постелите бумагу для выпекания и выложите ломтики хлеба. Каждый ломтик смажьте куриным фаршем, сверху положите кружочек помидора и тертый сыр. Отправьте в духовку на 10-15 минут. Готовым тостам дайте немного остыть.
Garnish toast with minced chicken with fresh herbs before serving.
Тост с куриным фаршем перед подачей украсьте свежей зеленью.