Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Boil the chicken hearts in advance, cool and cut into two parts. Grate a slice of cheese. Prepare freshly squeezed juice to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Куриные сердечки заранее отварите, остудите и разрежьте на две части. Ломтик сыра натрите на терке. Приготовьте свежевыжатый сок для подачи.
Assemble toast with chicken hearts. Place boiled chicken hearts on top of a slice of bread, a slice of tomato on top, sprinkle with grated cheese. Cover with a second slice of bread and press well.
Соберите тост с куриными сердечками. Поверх ломтика хлеба положите отварные куриные сердечки, сверху — кружочек помидора, посыпьте тертым сыром. Закройте вторым ломтиком хлеба и хорошо прижмите.
Make some toast. Break the egg into a bowl, add salt, pepper and beat until smooth. Dip both sides of the toast. Place the frying pan on the fire, pour in the vegetable oil and add the toast. Fry on each side until golden brown, about 2-3 minutes.
Пожарьте тост. В миску разбейте яйцо, добавьте соль, перец и взбейте до однородности. Обмакните тост с обеих сторон. Сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло и положите тост. Обжаривайте с каждой стороны до румяности, приблизительно по 2-3 минуты.
Cut the chicken medium toast diagonally and serve with freshly squeezed fruit or vegetable juice.
Тост с куриными средечками разрежьте по диагонали, подайте со свежевыжатым фруктовым или овощным соком.