Wash the chicken wings and dry with paper towels. Peel the garlic clove and pass through a press. Wash the lettuce leaves and dry them. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 210 degrees.
Куриные крылья вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Зубчик чеснока почистите и пропустите через пресс. Листья салата вымойте, обсушите. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Духовку разогрейте до 210 градусов.
Prepare the chicken wings. Mix olive oil, salt and pepper in a bowl. Brush chicken wings with this mixture. Place on a baking sheet lined with parchment. Place in the oven for 30 minutes. Flip the wings halfway through cooking.
Приготовьте куриные крылья. В пиале смешайте оливковое масло, соль и перец. Этой смесью смажьте куриные крылья. Выложите на противень, застеленный пергаментом. Отправьте в духовку на 30 минут. В середине приготовления переверните крылышки.
Make honey sauce. Place a small saucepan over low heat and pour in honey. Bring to a boil, add butter, paprika and chopped garlic. Stirring, cook for 1-2 minutes until thickened.
Сделайте медовый соус. Небольшую кастрюлю поставьте на медленный огонь и влейте мед. Доведите до кипения, добавьте сливочное масло, паприку и измельченный чеснок. Помешивая, готовьте 1-2 минуты до загустения.
Make some toast. Place the frying pan on the fire and add the slices of bread. Fry on both sides until golden brown and crispy. Place a lettuce leaf on each toast and place a chicken wing on top. Top with honey sauce.
Поджарьте тосты. Сковороду поставьте на огонь и выложите ломтики хлеба. Обжаривайте с обеих сторон до румяной хрустящей корочки. На каждый тост выложите лист салата, сверху уложите куриное крыло. Полейте медовым соусом.
Before serving, sprinkle the toasted chicken wings with sesame seeds.
Перед подачей посыпьте тосты с куриными крылышками кунжутом.