Remove the chicken thighs from the freezer in advance to defrost. Wash them, remove the skin and bones, cut into large pieces. Cut the baguette into long slices diagonally. Wash and dry the greens, chop finely.
Куриные бедра достаньте заранее из морозильной камеры, чтобы они разморозились. Промойте их, удалите кожицу и кости, нарежьте крупными кусками. Багет нарежьте на длинные ломтики по диагонали. Зелень помойте и просушите, мелко нарежьте.
Prepare the chicken thighs. Pour oil into a frying pan and heat over high heat, place the thighs, fry on each side until golden brown for 10 minutes, add salt, pepper and seasoning. Pour water into the pan, reduce heat, cover and simmer for 30 minutes, checking periodically to make sure the meat does not burn. Add water if necessary.
Приготовьте куриные бедра. На сковороду налейте масло и разогрейте на сильном огне, выложите бедра, обжарьте с каждой стороны до золотистого цвета 10 минут, посолите, поперчите, добавьте приправу. Налейте в сковороду воду, убавьте огонь, накройте крышкой и тушите 30 минут, периодически проверяя, не пригорает ли мясо. При необходимости добавляйте воду.
Dry the bread. Turn on the oven at 200 degrees, place the baguette on a baking sheet and dry for 5-7 minutes.
Подсушите хлеб. Духовку включите на 200 градусов, багет выложите на противень и подсушите в течение 5-7 минут.
Prepare some toast. In a bowl, combine sweet and sour sauce and herbs. Spread the sauce on the finished bread, then add the meat and place a piece of cheese on top.
Приготовьте тосты. В миске смешайте кисло-сладкий соус и зелень. Намажьте на готовый хлеб соус, затем положите мясо и сверху разместите кусочек сыра.
Chicken thigh toast can be served as a main course or as an appetizer with broth.
Тосты с куриным бедром можно подать как основное блюдо и как закуску к бульону.