Grate the cheese on a fine grater. Cut the bread diagonally into triangles. Wash the canned food, open it and place the contents in a bowl. Wash and dry the dill. Prepare a baking sheet.
Сыр натрите на мелкой терке. Хлеб разрежьте по диагонали на треугольники. Консервы помойте, откройте и выложите содержимое в миску. Укроп промойте и высушите. Подготовьте противень.
Spread fish sauce on bread. Mash the sprat in the tomato well with a fork. Spread the resulting sauce onto slices of bread and sprinkle with cheese.
Намажьте хлеб рыбным соусом. Кильку в томате хорошо разомните вилкой. На ломтики хлеба намажьте получившийся соус и посыпьте сыром.
Prepare some toast. Line a baking sheet with parchment paper and place toast on it. Preheat the oven to 200 degrees and place a baking sheet in it. Bake for 5 minutes until the cheese is melted.
Приготовьте тосты. Застелите противень пергаментной бумагой и разложите на нем тосты. Разогрейте духовку до 200 градусов и поместите в нее противень. Запекайте 5 минут, пока сыр не расплавится.
When serving toast, garnish it with sprigs of dill. They should be served warm with a mug of hot herbal tea.
При подаче тостов украсьте их веточками укропа. Подавать их следует теплыми и с кружкой горячего травяного чая.