Wash the apples, dry them, bake in the oven for 40 minutes. Reserve one apple for serving. To serve, rinse and dry the cumin. Preheat the oven to 180 degrees.
Яблоки вымойте, просушите, запеките в духовке в течение 40 минут. Одно яблоко оставьте для подачи. Тмин для подачи промойте и просушите. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare your ingredients. Core the baked apples, then remove the skin. Cut the peeled apples into slices no more than 0.3 cm thick or into cubes 0.5x0.5 cm. Place the honey in a bowl, add sesame oil to it and stir until smooth.
Подготовьте ингредиенты. Из запеченных яблок удалите сердцевину, затем снимите с них кожицу. Очищенные яблоки нарежьте ломтиками толщиной не более 0,3 см или кубиками 0,5х0,5 см. Мед выложите в миску, добавьте к нему кунжутное масло и перемешайте до однородного состояния.
Make a toast. Fry the pieces of bread in a dry frying pan until golden brown on both sides or toast in a toaster. Brush the prepared toast with the honey-butter mixture and place baked apples on top. Then sprinkle the toast with ground cumin.
Сделайте тост. Кусочки хлеба обжарьте на сухой сковороде до золотистого цвета с обеих сторон или подсушите в тостере. Подготовленные тосты смажьте медово-масляной смесью, сверху выложите печеные яблоки. Затем посыпьте тосты молотым тмином.
Place toast with sesame oil on a serving board, place a whole apple and a sprig of cumin next to it.
Тост с кунжутным маслом выложите на доску для подачи, рядом разместите целое яблоко и веточку тмина.