Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Wash the tomato, cut out the place where the stalk attaches and dry. Thaw the mushrooms at room temperature. Grate the cheese on a fine grater. Wash the parsley, dry it, chop it finely, leave one sprig for decoration. Cut peppers, tomatoes and mushrooms into small cubes. Heat a frying pan with oil.
Болгарский перец вымойте, удалите плодоножку и семена. Помидор вымойте, вырежьте место крепления плодоножки и просушите. Грибы разморозьте при комнатной температуре. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку вымойте, просушите, мелко порубите, оставьте одну веточку для украшения. Перец, помидоры и грибы порежьте кубиками небольшого размера. Разогрейте сковороду с маслом.
Prepare the filling and bread. In a bowl, combine the tomato, pepper, mushrooms and parsley, add salt and mix thoroughly. Cut out a crumb from each slice of bread.
Приготовьте начинку и хлеб. В миске соедините помидор, перец, грибы и петрушку, добавьте соль и тщательно перемешайте. В каждом ломтике хлеба вырежьте мякиш.
Stuff and toast the toast. Stuff each slice with the filling and place in a frying pan, fry on one side for 2 minutes, then turn over, sprinkle with cheese and fry for another 2-3 minutes.
Начините и обжарьте тосты. Начините каждый ломтик начинкой и выложите на сковороду, обжарьте с одной стороны 2 минуты, затем переверните, посыпьте сыром и обжарьте еще в течение 2-3 минут.
Fan toast with frozen porcini mushrooms on a plate and garnish with a sprig of parsley.
Тосты с замороженными белыми грибами выложите на тарелку веером и украсьте веточкой петрушки.