Using a pastry ring or glass, cut out a circle from each slice of bread. Thaw the shrimp, remove the shell, head and entrails, then boil for 2 minutes. Wash the dill, dry it and chop it finely, leaving one sprig for decoration. Wash the lemon and cut into slices.
Из каждого ломтика хлеба с помощью кондитерского кольца или стакана вырежьте круг. Креветки разморозьте, очистите от панциря, головы и внутренностей, затем отварите в течение 2 минут. Укроп промойте, просушите и мелко порубите, оставив одну веточку для украшения. Лимон вымойте и нарежьте дольками.
Toast the bread slices. Melt the butter in a preheated frying pan and fry the pieces of bread on both sides for 2 minutes until browned.
Обжарьте хлебные ломтики. На разогретой сковороде растопите сливочное масло, поджарьте кусочки хлеба с обеих сторон по 2 минуты до подрумянивания.
Make the filling and assemble the toast. Place the shrimp in a deep container, mix with dill and mayonnaise. Spread the filling onto the bread slices.
Сделайте начинку и соберите тост. Креветки выложите в глубокую емкость, смешайте с укропом и майонезом. Распределите начинку на кружочки хлеба.
Place the king prawn toast on a serving plate and garnish with a slice of lemon and a sprig of dill.
Тост с королевскими креветками выложите на сервировочную тарелку, украсьте ломтиком лимона и веточкой укропа.