Wash the tomatoes and cut into thin slices. Wash the eggs, dry them and hard-boil them, cool, peel and cut into slices. Wash the cilantro, dry it, separate the leaves from the branches. Peel the garlic. From the slices of bread, cut out circles the diameter of tomato rings. Open the jar of anchovies and drain the oil.
Помидоры промойте и нарежьте тонкими кружочками. Яйца промойте, просушите и сварите вкрутую, остудите, очистите и нарежьте кружочками. Кинзу промойте, просушите, листья отделите от веточек. Чеснок очистите от шелухи. Из ломтиков хлеба вырежьте кружочки диаметром с помидорные колечки. Откройте баночку с анчоусами, слейте масло.
Prepare the bread. Pour vegetable oil into a frying pan, put it on the fire and wait until the oil gets hot. Place the toast in a frying pan and fry it on both sides until golden brown.
Подготовьте хлеб. На сковороду налейте растительное масло, поставьте ее на огонь и дождитесь, когда масло раскалится. Переложите тосты на сковороду и обжарьте их с обеих сторон до румяной корочки.
Prepare the dish. Rub the fried bread slices generously with garlic on both sides and place on a large plate. Place tomato slices, cilantro leaves and egg slices on top. Place anchovy fillets on top.
Приготовьте блюдо. Обжаренные хлебные ломтики обильно натрите чесноком с обеих сторон, переложите на большую тарелку. Сверху распределите кружочки помидоров, листья кинзы и ломтики яиц. Наверх выложите филе анчоусов.
Serve the anchovy toast immediately after cooking as a light snack.
Тосты с анчоусами подавайте к столу сразу после приготовления в качестве легкой закуски.